uvařila 2. 12. 2016 14:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 12. 2016 14:41
mouka polohrubá, cukr krupice, tuk hera, prášek do pečiva, kakao, vejce, cukr vanilkový, mléko, kůra citronová, banán, tvaroh, smetana ke šlehání, smetana, ztužovač želatinový, cukr vanilkový, cukr, rýže čokoládová, kokos strouhaný, potravinářské barvivo, papír jedlý,
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí