uvařila 13. 9. 2018 13:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 9. 2018 13:41
máslo, vejce, mléko, kypřící prášek do pečiva, čokoláda hořká, kakao holandské, mouka špaldová celozrnná hladká mouka, cukr třtinový, tvaroh, smetana ke šlehání, smetana zakysaná, ztužovač želatinový, cukr třtinový, kakao holandské
Koláč z cukety je úžasně vláčný a lehce nadýchaný, přitom tak snadný. Nejlepší je z mladé cukety, starší se musí předem upravit
Nejlepší pomazánka z červené řepy: Pikantnost jí může dodat křen nebo česnek, na přípravu stačí jen tři ingredience
Jak zavařit lečo na zimu? Směs letní zeleniny se sádlem a solí přijde vhod nejen v chladných měsících