uvařila 24. 10. 2018 18:43
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 10. 2018 18:43
vejce, cukr krystal, mouka hladká výběrová, prášek do pečiva, kakao holandské, tvaroh, mascarpone, želatina, cukr moučkový, citron, jahodová marmeláda, šlehačka 33%, smeta-fix, cukr moučkový, voda, cukr, šťáva citronová
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník