uvařila 2. 2. 2013 17:53
Univerzální těsto na koláče, buchty, vdolky a sladké knedlíky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 2. 2013 17:53
Univerzální těsto na koláče, buchty, vdolky a sladké knedlíky
mléko, žloutek, olej, mouka polohrubá, cukr, droždí sušené, sůl, cukr vanilkový, kůra citronová
Domácí kečup krok za krokem: Voní skořicí a vydrží celou zimu v perfektní kondici
Crack pie: Aby máslem vonící kultovní koláč z amerického Milkbaru byl správně lepkavý a vláčný, je nutné dodržet jeden zásadní trik
Oblíbená klasika: Halušky se zelím a smaženou cibulkou s uzeným bůčkem jsou překvapivě jednoduché a zvládne je i začátečník