uvařila 19. 4. 2013 17:47
a pozvolna z každé strany smažíme cca 6minut do zlatavé barvy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 4. 2013 17:47
a pozvolna z každé strany smažíme cca 6minut do zlatavé barvy
stehno kuřecí uzené, sýr eidam, vejce, mouka polohrubá, solamyl, česnek sušený, sůl, olej
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí