uvařila 24. 7. 2009 12:51
Uzeniny zapečené s kysaným zalím
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 7. 2009 12:51
Uzeniny zapečené s kysaným zalím
slanina, zelí kysané, brambory, krkovice uzená, klobása papriková, párky, cibule, česnek, bobkový list, koření hřebíček, pepř, koření nové koření, víno bílé, vývar hovězí, pepř mletý, sůl
Mrkvová hrnková bábovka: Neuvěřitelně vláčný moučník božsky chutná a švih mu dodá citronová poleva
Jak využít sedmikrásky v kuchyni? Květy jsou skvělé nejen do medu a sirupu, mladé listy se hodí do salátů, pomazánek i polévek
Holka u plotny radí: Jak na skvělé dýňové rizoto? Jeden krok určitě nevynechávejte!