uvařila 24. 7. 2009 12:56
Uzeniny zapečené s kysaným zelím
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 7. 2009 12:56
Uzeniny zapečené s kysaným zelím
slanina, zelí kysané, brambory, krkovice uzená, klobása papriková, párky, cibule, česnek, bobkový list, koření hřebíček, pepř, koření nové koření, víno bílé, vývar hovězí, pepř mletý, sůl
Houbová polévka se připravuje na Vánoce třeba na Valašsku. Zkuste její snadnou verzi s nočky, chutná skvěle
Sedm historických zajímavostí o jídle: Humři se používali jako hnojivo, pepř byl cennější než zlato a Britové „vyráběli“ falešný banán
Holka u plotny radí: Jak na nadýchané a vláčné lívance bez kynutí? Je to hračka!