Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Benespetr uvařil 5. 12. 2020 13:19 Kuřecí křídla a paličky s kuřecími játry a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Před pečením. Okomentovat
Benespetr uvařil 5. 12. 2020 13:19 Kuřecí křídla a paličky s kuřecími játry a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Připraveno k servírování. Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Andy Warhol miloval chleba s marmeládou a neuvěřitelných dvacet let jedl k obědu rajčatovou polévku