Krátce podušená kapusta překvapí jemnou chutí a křupavostí. Stačí zvolit vhodné koření a dusit ji tu správnou dobu
Domácí tlačenka podle receptu šéfkuchaře Hynka Vávry chutná jako ta ze zabijačky. Rosolovitou konzistenci zajistí vepřové kůže
Odborník na výživu Pavel Suchánek: Zázračná metoda na hubnutí neexistuje, ale jogurt či libové maso k večeři pomohou
5 foto Husí koláčky z kynutého těsta podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Sádlem vonící pochoutka ze zbytků husí pečínky
Francouzský král Ludvík XIV. spořádal čtyři talíře polévky i celého bažanta a snědl tolik hrášku, že to málem nepřežil
8 foto Expertka na jedlé kytky Jana Vlková: Květy pažitky jsou výborné do salátů a ochutí máslo, doporučuji ale zkusit i květy cibule a česneku