Klasické české rizoto: Od toho italského se liší druhem rýže a způsobem přípravy, patří do něj zelenina i zbytky „co dům dal“
Jak na dokonalou květákovou polévku? Nejlepší je v podobě krému, chuti prospěje, když květák předem upečete
Jak vyčistit mřížku u sporáku? Pomůže obyčejná směs soli, sody a oleje, využijete i ruční parní čistič
Klarina. uvařila 2. 11. 2023 12:35 Vajíčková pomazánka s cottage sýrem 0 0 Zobrazit detail Vajíčková pomazánka s cottage sýrem Okomentovat
Jídelníček šlechty 19. století: K snídani stačil jen hrnek kávy, oblíbeným předkrmem byli šneci, na čtyři porce jich bylo třeba 48
22 foto Lepší život za pár korun: Balíček zákusků a pečiva za 120 Kč nebo menu z restaurace za 122 Kč si díky aplikaci může dopřát každý