Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
majtinka4ever uvařila 5. 7. 2021 12:16 Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
majtinka4ever uvařila 4. 7. 2021 19:40 Cuketová koruna - francouzský zapečený dort 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
14 nejmodernějších funkcí lednic: Bez vaší námahy zničí bakterie, zajistí čerstvou zeleninu nebo přehrají film
Medová krkovička: Krkovička naložená v medu a pečená na pivu je neuvěřitelně křehká a šťavnatá, navíc snadná na přípravu