Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Gigglinka uvařila 5. 9. 2021 13:23 Cuketová polévka zase malinko jiná 0 0 Zobrazit detail Bez slaniny, ale na sádle taky výborná ???? Okomentovat
Grilované brambory 5x jinak: V alobalu se nemusí hlídat, na špízu chutnají nejlépe mezi dvěma plátky slaniny a batáty jen na velký žár
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové