Otevírací doby obchodů o svátcích 1. a 8. května: Stručný přehled, kde bude zavřeno a kdy si ještě stihnete nakoupit
Jak na křehký a křupavý chřest? Vařit jen krátce a držet se prověřených tipů a fíglů při přípravě. Je to snadné a výsledek nadchne
Ledvinky po uhersku: Potřebují předem naložit do mléčné lázně a jejich jemná chuť pak příjemně překvapí
TerezaAngel uvařila 4. 5. 2022 19:17 Kuřecí pikantní minutkový plátek se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
TerezaAngel uvařila 4. 5. 2022 17:39 0 0 Zobrazit detail Vepřový bůček na vietnamský způsob. (Bún chả) Okomentovat
Rumunská dršťková polévka: Originální chuť jí dodává vývar a smetana. Čím ještě se liší od české verze?
Retro okénko: Husí krev v konzervě stála 6 Kčs. Nejlepší byla na cibulce a připravovala se z ní i prdelačka