Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
MartiBarti uvařila 2. 3. 2024 17:12 Grilované pak choi (bok choy) s asijskou zálivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak jednoduše oloupat granátové jablko bez ztráty šťávy a jediného zrníčka? Pomůže snadný trik s rozpůlením a miskou
Zdravější brownies se obejdou bez pšeničné mouky, přidaného cukru i másla. Nikdo nepozná, že jsou z avokáda