Jak udělat dokonalé špekáčky na ohni? Důležité je vybrat kvalitní uzeninu, dobře ji naříznout a nedávat přímo do plamenů
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
11 foto Olejové fritézy usmaží hranolky, upečou křupavou pizzu a ugrilují šťavnaté maso. Co všechno ještě umí?
4 foto 10 luxusních chodů aneb Poslední večeře první třídy na Titanicu: Podávala se pečená kachna, broskve v želé i francouzská zmrzlina
Falešné rumové pralinky s nutellou: Cukrovinka ze tří surovin skvěle nahradí český výrobek, který se přestane vyrábět