Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stále váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
slzicka uvařila 8. 4. 2013 16:53 Kakaovo-tvarohové řezy s jablky a kokosem 0 0 Zobrazit detail vynikající Okomentovat
slzicka uvařila 5. 5. 2012 15:16 Smetanový narozeninový dort 0 0 Zobrazit detail oslava narozenin s tímhle dortem,měla úspěch :-) Okomentovat
Pět třešňových dezertů: Voňavá a nadýchaná bublanina, osvěžující nepečené bábovičky nebo úžasně vláčný kakaový koláč
Pečeme s Ivou: Bagety s tmavou střídou jsou nadýchané a voňavé. Výborné jako příloha nebo podklad na jednohubky