Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
l.svadlenkova uvařil 7. 1. 2025 19:51 Jablečný koláč z drobenkového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
l.svadlenkova uvařil 7. 1. 2025 19:51 Jablečný koláč z drobenkového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Falešný zabijačkový prejt podle receptu z roku 1946. Je krásně tmavý, ale při jeho přípravě se obejdete i bez vepřové krve
Holka u plotny radí: Jak na výbornou hrníčkovou bábovku podle babičky Libušky? Díky tomuto receptu ji zvládne každý