Mazanec podle receptu cukrářky Ivety Fabešové: Voní citronem a rumem, je úžasně vláčný a díky mandlím na povrchu i křupavý
Marinované kuřecí řízky z trouby: Šťavnaté a aromatické řízečky překvapí i křupavou kůrčičkou, navíc jsou rychlé a snadné
Velikonoce u babičky: Hlavička plná masa a vonící muškátem nadchne každého strávníka u svátečního stolu
palikx uvařil 23. 2. 2025 19:27 Polévka z kachních drobů se sýrovými noky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
palikx uvařil 23. 2. 2025 19:22 Pečená kachní stehna se špenátem a česnekovými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Jak připravit jednohubky po benátsku? S cicchetti a sklenkou prosecca si budete připadat jako ve slunné Itálii