Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Vendy-N uvařila 18. 8. 2024 16:27 Babiččiny smažené bavorské vdolečky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vendy-N uvařila 21. 2. 2023 17:37 Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Mistr hororů Alfred Hitchcock měl fóbii z vajec, hosty děsil modrým jídlem a miloval tenhle slaný koláč
Jaká je nejlepší třešňová bublanina? Ta šlehačková je nádherně vláčná, rychlá na přípravu a chutná božsky