uvařila 22. 6. 2010 19:21
Je super!!!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 6. 2010 19:21
Je super!!!
uvařila 7. 2. 2010 15:22
uvařila 3. 2. 2010 20:35
pohlad zboku, potahovane falosnym marcipanom z cukrikow marshmallows a postavicky su vytlacane patchwokkovymi vykrajovatkami
uvařila 3. 2. 2010 20:32
k tretim narodeninam mojej dcery
uvařila 23. 1. 2010 06:40
uvařila 23. 1. 2010 06:33
uvařila 23. 1. 2010 06:33
uvařila 23. 1. 2010 06:32
uvařila 19. 1. 2010 16:10
detail
uvařila 19. 1. 2010 16:10
finale
uvařila 16. 1. 2010 23:14
skoro mi zdrhla z formy :DDD
uvařila 14. 1. 2010 21:22
na reze
uvařila 14. 1. 2010 21:21
zväcsia svoj objem asi o 70%
uvařila 14. 1. 2010 21:20
prelozime na plech a zakryte nechame kysnut na teplom mieste asi 40min, potrieme vajcom, posypeme a pecieme
uvařila 14. 1. 2010 21:18
prerolujeme rukami a poriadne pritlacime, vyformujeme rohlik
uvařila 14. 1. 2010 20:39
zrolujeme od hrubeho konca
uvařila 14. 1. 2010 20:32
vyvalkame do tvaru slzy, kde siroky koniec je hruby a uzky koniec je tenky
uvařila 14. 1. 2010 20:31
kazdy kusok prehnetieme a narobime buchticky, ktore nechame par minut postat
uvařila 14. 1. 2010 20:30
cesto rozdelitna na stvrtiny a kazdu stvrtinu na tri kusky
uvařila 14. 1. 2010 20:28
finale
uvařila 23. 12. 2009 00:32
uvařila 21. 12. 2009 19:40
uvařila 20. 12. 2009 19:09
uvařila 18. 12. 2009 08:39
Vídeňský bramborový salát chutná božsky. Recept je jen ze šesti běžně dostupných surovin, které vyjdou na 35 korun
Sedm nejlepších pomazánek pro rychlé večeře: Legendární vajíčková klasika, ale také liptovská s ančovičkami a kapary
10 rad, jak správně uchovávat potraviny: Vyhněte se moučným červům, ztvrdlému cukru nebo žluklým ořechům