Nadýchané řezy šmórin se šlehačkou a zakysanou smetanou: Připravíte je snadno i bez vážení a pochutná si na nich každý
Jak se starat o angrešt na jaře? Kromě správného prořezání potřebuje i dobré přihnojování, třeba výluhem z kopřiv
Kopřivový sirup zastudena: Jarní vzpruha je nabitá vitaminy a minerály, kopřivy den louhujeme a další příprava už je snadná
Libor Zkamene uvařil 19. 1. 2013 18:23 Italská pizza (Neapol)- 2*30cm 0 0 Zobrazit detail hotovo Okomentovat
Libor Zkamene uvařil 19. 1. 2013 18:23 Italská pizza (Neapol)- 2*30cm 0 0 Zobrazit detail s omáčkou Okomentovat
Libor Zkamene uvařil 19. 1. 2013 18:23 Italská pizza (Neapol)- 2*30cm 0 0 Zobrazit detail nazdobeno Okomentovat