Kopřivová jícha aneb Výluh z kopřivy: Zázračné hnojivo na keře i zeleninu funguje i jako postřik na mšice a je úplně zadarmo
Tajemství dokonalého vejce natvrdo: Důležitá je délka vaření i stáří vejce, na snadné oloupání existuje mnoho triků
Mrkvová hrnková bábovka s rozinkami a vlašskými ořechy je krásně vláčná, voní skořicí a zvládne ji i začátečník v pečení
Dominika123456 uvařila 22. 7. 2013 17:15 Obyčejná vaječná amoleta 0 0 Zobrazit detail :))) Okomentovat
Jak připravit křupavou tempuru k obalování masa i zeleniny? Japonské těstíčko vyžaduje svižné ruce a ledovou vodu, pak je perfektní
Sladké dýňové máslo si zamilují dospělí i děti: Voní skořicí a vanilkou, připravené je zhruba do hodiny