uvařil 9. 2. 2014 17:36
Namísto 50g kukuřičné jsem dal 60g rýžové+30g bezlep. krupičné kaše... těsto chce poladit, jinak bylo jak na palačinky a moc to nenakypřilo... ale jinak super!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 9. 2. 2014 17:36
Namísto 50g kukuřičné jsem dal 60g rýžové+30g bezlep. krupičné kaše... těsto chce poladit, jinak bylo jak na palačinky a moc to nenakypřilo... ale jinak super!
Retro okénko: Vzpomínáte na Metro dezert? Tahle cukrovinka je k dostání i dnes, ale podle našeho receptu si ji upečete doma
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar