Kopřivová jícha aneb Výluh z kopřivy: Zázračné hnojivo na keře i zeleninu funguje i jako postřik na mšice a je úplně zadarmo
Tajemství dokonalého vejce natvrdo: Důležitá je délka vaření i stáří vejce, na snadné oloupání existuje mnoho triků
Mrkvová hrnková bábovka s rozinkami a vlašskými ořechy je krásně vláčná, voní skořicí a zvládne ji i začátečník v pečení
Danka a Jirka uvařil 28. 2. 2014 14:45 Gratinovaná treska s mozzarellou, rajčaty a bazalkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danka a Jirka uvařil 28. 2. 2014 14:45 Gratinovaná treska s mozzarellou, rajčaty a bazalkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danka a Jirka uvařil 28. 2. 2014 14:45 Gratinovaná treska s mozzarellou, rajčaty a bazalkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Crème anglaise aneb Vanilková omáčka: Nedá moc práce a fantasticky dochutí nejeden dezert. Takhle se správně dělá