Příběh velikonočního zajíčka se začal psát už v 17. století. Prozradíme, proč nosí vajíčka i kdy byl vyroben první zajíc z čokolády
Perfektní špenát z kopřiv připravíte z mladých výhonků spařené rostlinky. Výborný bude ochucený česnekem
Oblíbená vajíčková pomazánka má řadu variant od klasické s máslem přes jogurt či tvaroh až po ingredience, jako jsou ryby
Fejkinc uvařil 11. 5. 2015 11:08 Vanilková panna cotta s jahodovo-medovým tataráčkem, ovocným coulis a prachem z pomerančů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fejkinc uvařil 5. 5. 2015 09:05 Lehký salátek s mozzarellou, marinovanou zeleninou a prachem z červené řepy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fejkinc uvařil 5. 5. 2015 09:05 Lehký salátek s mozzarellou, marinovanou zeleninou a prachem z červené řepy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fejkinc uvařil 4. 5. 2015 09:49 Pstruh na červené čočce s glazovanou karotkou, redukcí červeného vína a bylinkovou pěnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Slovácká zasmaženica: Dříve nahrazovala drahé masové vývary, proto se jí říkávalo i falešná slepičí. Je levná, plná zeleniny a skvěle zasytí
6 foto Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina