uvařil 21. 11. 2022 22:08
Navrchu je opečená slanina na proužky, cca 4 mniuty na pánvi.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 11. 2022 22:08
Navrchu je opečená slanina na proužky, cca 4 mniuty na pánvi.
uvařil 21. 11. 2022 22:08
Po 70 minutách v remosce.
uvařil 12. 8. 2022 18:56
uvařil 12. 8. 2022 18:55
uvařil 27. 4. 2022 20:41
Na řezu
uvařil 27. 4. 2022 20:41
Před pečením
uvařil 27. 4. 2022 20:37
Tenhle chleba nekynul v remosce, ale v ošatce (průměr 19 cm).
uvařil 18. 4. 2022 10:33
Hotovo.
uvařil 18. 4. 2022 10:33
Upečeno. Cca 43 minut.
uvařil 18. 4. 2022 10:33
Po 40 minutách. Můžeme remosku zapnout.
uvařil 18. 4. 2022 10:33
Těsto vložené do remosky na pečicí papír a stlačené. Pak jsem ho ještě nechal 40 minut kynout.
uvařil 29. 3. 2022 16:37
Pět minut to nesmažte, to je příliš. ;-)
uvařil 28. 4. 2021 14:54
uvařil 4. 5. 2018 21:36
Po přidání vajíček do pánve je netrapte, maximálně 20 vteřin, zbytkové teplo bohatě stačí. Nevysušíte to.
uvařil 19. 5. 2017 19:16
uvařil 20. 10. 2015 13:51
Bezvadné, rychlé.
uvařil 19. 10. 2015 08:16
Panenku jsem rozdělil na tři kusy, rychle zatáhl na pánvi a pak šla do žhavé remosky na cca 10 minut, mám ji rád růžovou. Remoska je ekvivalent trouby na 180 stupňů.
uvařil 30. 8. 2015 16:21
Holandský řízek s brambory dle pana Cuketky - http://www.cuketka.cz/1628/
uvařil 30. 8. 2015 13:40
Holandský řízek, naschvál udělaný z hovězího masa. Jde to.
uvařil 26. 5. 2015 18:27
uvařil 14. 5. 2015 14:20
Jen jsem nedal kečup.