Příběh velikonočního zajíčka se začal psát už v 17. století. Prozradíme, proč nosí vajíčka i kdy byl vyroben první zajíc z čokolády
Perfektní špenát z kopřiv připravíte z mladých výhonků spařené rostlinky. Výborný bude ochucený česnekem
Oblíbená vajíčková pomazánka má řadu variant od klasické s máslem přes jogurt či tvaroh až po ingredience, jako jsou ryby
DadulaB uvařila 16. 6. 2009 19:20 Piškotový ovocný koláč 0 0 Zobrazit detail ...a teď vychladit.. Okomentovat
DadulaB uvařila 16. 6. 2009 19:16 Piškotový ovocný koláč 0 0 Zobrazit detail ...ovoce dejte dost hustě, neuškodí to... Okomentovat
Slovácká zasmaženica: Dříve nahrazovala drahé masové vývary, proto se jí říkávalo i falešná slepičí. Je levná, plná zeleniny a skvěle zasytí
6 foto Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina