VIDEO: Upekli jsme mazanec podle cukráře Josefa Maršálka: Díky názornému postupu jej zvládnete jako nic
Utopenci v aspiku: Netradiční specialitu nekoupíte všude, podle našeho receptu si ji ale snadno uděláte doma
Polévka z bršlice je díky své zelené barvě dokonalým jarním pokrmem. Dodá spoustu energie a skvěle chutná po mrkvi a celeru
Kamila S. uvařila 21. 3. 2016 18:00 Zapečené hovězí maso s párkem, anglickou a kečupem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kamila S. uvařila 21. 3. 2016 18:00 Zapečené hovězí maso s párkem, anglickou a kečupem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kamila S. uvařila 21. 3. 2016 18:00 Zapečené hovězí maso s párkem, anglickou a kečupem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Polévka štovíková brčálka: Regionální dobrota z Rokycanska voní muškátovým květem, báječně jemná je díky smetaně a vajíčku
První republika na jídelním stole: Chudí měli maso jen v neděli, bohatí si užívali kaviár. Hitem byl řízek se salátem