Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stále váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
kohpet uvařila 13. 1. 2017 17:21 Celozrnné housky 0 0 Zobrazit detail Umotáno podle návodu zde, děkuji. Okomentovat
kohpet uvařila 25. 7. 2016 05:08 Chutný moučník z cukety, brusinek a tvarohu 0 0 Zobrazit detail Použito jako dort k svátku Okomentovat
Kanadské borůvky a jak se o ně na jaře postarat: Oblíbené plody českých zahrádek je potřeba správně prořezat