Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Vladimir68 uvařil 11. 3. 2017 11:36 Kachní prsa s tyrolskými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vladimir68 uvařil 11. 3. 2017 11:36 Kachní prsa s tyrolskými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vladimir68 uvařil 11. 3. 2017 11:36 Kachní prsa s tyrolskými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vladimir68 uvařil 31. 12. 2016 15:37 Naše chlebíčky s výbornou pomazánkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vladimir68 uvařil 29. 10. 2016 10:53 Putimské vepřové nudličky 0 0 Zobrazit detail taky moc moc dobré Okomentovat
11 foto Rey Koranteng po návratu z dovolené: Gruzínská kuchyně nás nadchla, ale nejlíp stejně vaří moje žena, svěřil se moderátor
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky