Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Lind-u-ska uvařila 7. 11. 2016 18:31 Steak z tuňáka s citronovo-hořčičnou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lind-u-ska uvařila 7. 11. 2016 18:30 Steak z tuňáka s citronovo-hořčičnou omáčkou 0 0 Zobrazit detail A v mem podani,skvely recept Okomentovat
Retro vaření s Kristinou: Bublanina je český unikát. Takhle ji dělával slavný hoteliér Karel Šroubek!