Dušený špenát: Na chuť lahodná a zdraví prospěšná zelenina potřebuje jen krátkou dobu dušení a ohřívání špenátu škodí
Psí vejkrop aneb Variace na česnečku z „knedlíkové vody“: Krkonošská specialita voní bylinkami a vyjde na pár korun
Omarek uvařil 23. 9. 2010 13:35 Čokodrobenkový koláč 0 0 Zobrazit detail ... přidávám svůj výtvor, naprostá delikatesa :) Okomentovat
Pět rybízových dezertů: Nepečený jogurtový řez s rybízem je krásně vláčný a zmrzlina s lehce nakyslou chutí báječně osvěží
Tinto de verano: Španělská variace na víno s colou je letošním letním hitem, který si zamilujete taky
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka