uvařila 23. 3. 2010 19:48
pridáme 2PL horčice a majonézy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 3. 2010 19:48
pridáme 2PL horčice a majonézy
uvařila 23. 3. 2010 19:47
po čase pridáme ďalší pohár vody a nakrájanú papriku
uvařila 23. 3. 2010 19:46
pridáme 2 poháre vody a dusíme zakryté pokrievkou
uvařila 23. 3. 2010 19:44
pridáme ČL soli a všetkých korenín
uvařila 23. 3. 2010 19:41
zemiačiky nakrájame na malé kocky
uvařila 23. 3. 2010 19:41
nakrájané zemiačiky pridáme k orestovanej cibuľke
uvařila 23. 3. 2010 19:41
Pálivé zemiačiky
uvařila 13. 3. 2010 22:06
nakoniec upečieme na suchej teflónovej panvici dolky
uvařila 13. 3. 2010 22:05
pridáme vajíčka a dobre vymiešame
uvařila 13. 3. 2010 22:04
pridáme soľ a cukor
uvařila 13. 3. 2010 22:03
do rozpusteného masla pridáme múku
uvařila 13. 3. 2010 22:03
pridáme teplé mlieko a uvaríme hustý bešamel
uvařila 13. 3. 2010 22:03
Bešamelové dolky
uvařila 13. 3. 2010 19:42
po 30 minútach by mala byť ryža v kapustných listoch uvarená
uvařila 13. 3. 2010 19:42
na mahshi cromb dáme tanier/misku opakom a zalejeme zálievkou
uvařila 13. 3. 2010 19:41
pripravíme si zálievku, v ktorej budeme mahshi cromb variť
uvařila 13. 3. 2010 19:40
na stonky naukladáme do vrstiev plnené kapustné listy
uvařila 13. 3. 2010 19:39
do hrnca si naspodok naukladáme stonky z petržlenovej, kôprovej a koriandrovej vňate, na stonky naukladáme nakrájané paradajky a zvyšné strúčiky cesnaku
uvařila 13. 3. 2010 19:38
kapustné listy plníme zmesou mahshi
uvařila 13. 3. 2010 19:38
ďalej k ryži pridáme nasekanú petržlenovú, koriandrovú a kôprovú vňať, paradajkový pretlak, olej a maslo
uvařila 13. 3. 2010 19:37
k ryži pridáme cibuľu, cesnak a koreniny
uvařila 13. 3. 2010 19:28
kapustné listy varíme vo vode s 1ČL mletého indického kmínu
uvařila 13. 3. 2010 19:28
kapustné listy varíme, až kým nie sú akoby priesvitné
uvařila 13. 3. 2010 19:28
Mahshi cromb - plnené kapustné listy zmesou mahshi
Sushi krok za krokem s Lukášem Neckářem: Jak správně uvařit a ochutit rýži?
Elon Musk: Nejbohatší muž planety se cpe každý den koblihami, musí mít sushi a „litry“ kávy z vlastní pražírny
Připravte si drobení do polévky jen ze dvou ingrediencí. Je to snadné a rychlé a můžete si ho přichystat do zásoby