Jak ozdobit velikonočního beránka: Snadno to jde čokoládou, šlehačkou či jednoduchou tradiční polevou s vůní rumu
Velikonoce u babičky: Tradiční špenát voní česnekem i špekem, jeho příprava je navíc velmi snadná a zvládne ji i začátečník
Baba KOPRA uvařila 20. 3. 2019 11:45 Delikatesa: kotlety s černým česnekem 0 0 Zobrazit detail Kotlety s černým česnekem Okomentovat
Baba KOPRA uvařila 16. 3. 2019 14:01 Torta di spaghetti 0 0 Zobrazit detail Torta di spaghetti KOPRA Okomentovat
Čtyři znamení horoskopu, která nikdy neřeknou ne alkoholu: Střelec odchází z večírku poslední, Lev tíhne k závislosti
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky