Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
svetlanapotapova@seznam.cz uvařila 1. 8. 2020 09:49 Litevský studený boršč Šaltibarščiai 0 0 Zobrazit detail Litevský studený boršč Okomentovat
svetlanapotapova@seznam.cz uvařila 17. 6. 2020 08:13 Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem) 0 0 Zobrazit detail Bublanina s drobenkou- výtečný recept! Okomentovat
Domácí čokoládový dort: Do těsta na korpus je třeba správně vmíchat sníh. A víme, co udělat, aby se na krému nevytvořil škraloup
Nový americký fastfood v Česku: Smažené kuře z Popeyes má být konkurencí KFC, prozkoumali jsme, co asi bude v nabídce