Velikonoce s Josefem Maršálkem: Vynikající mrkvový koláč vás překvapí svou vláčností a vůní koření a pomerančů
Jak ozdobit velikonočního beránka: Snadno to jde čokoládou, šlehačkou či jednoduchou tradiční polevou s vůní rumu
Veronika w uvařila 27. 5. 2019 11:34 Tvarohové taštičky s povidly 0 0 Zobrazit detail S makem a cukrem Okomentovat
5 foto Brněnský točený dort jako z cukrárny. Podle receptu z 50. let od kuchařky Jozy Břízové se vám určitě povede
8 foto Smažené krucánky podle Josefa Maršálka: Sladkou, krásně křupavou a nadýchanou pochoutku vonící vanilkou zvládnou i děti
8 foto 3 nejlepší malinové dezerty do skleničky: Jak připravit panna cottu, semifreddo či snídaňovou mističku?