Nepečené cukroví z piškotů: Vláčná a voňavá vosí hnízda, efektní ořechové trubičky nebo aromatická kávová zrna
Cukrář Josef Maršálek radí, kdy naplnit linecké: Když to uspěcháte, cukroví brzy vyschne a náplň ztvrdne, říká
Krém na išelské dortíčky: Máslová klasika se zavařeninou vede, ale lahodný čokoládový nebo našlehaný karamelový chutnají božsky
FLOJAR uvařil 11. 4. 2010 13:25 Kakaová buchta s kompotem 0 0 Zobrazit detail KAKAOVKA :) Okomentovat
Znáte „panýr“? Slavný indický sýr se dá využít místo masa, báječně chutná palak paneer se špenátovou omáčkou
5 foto Historie piva: Vařili je mniši a bylo tak husté, že se jedlo lžící! Co ještě nevíte o našem národním nápoji?