uvařil 13. 4. 2010 15:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 4. 2010 15:02
uvařil 13. 4. 2010 15:02
uvařil 13. 4. 2010 14:34
uvařil 13. 4. 2010 14:34
uvařil 13. 4. 2010 14:33
uvařil 13. 4. 2010 11:05
stejný receptík, takže přidávám pouze fotečku ... akorát já tam dávám ještě trošku majoránky ;o)
uvařil 13. 4. 2010 10:57
stejný receptík, takže přidávám pouze fotečku ... akorát piškot si dělám sama ;o)
Herečka Patricie Pagáčová upeče jen dva druhy cukroví. Vanilkové rohlíčky podle babičky ale nesmějí chybět
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Jablkové bramborové knedlíky: Šťavnatý pokrm s jablky v těstě báječně chutná, při přípravě je důležitá moučnatost brambor