uvařila 6. 5. 2021 20:10
Dort jsem ještě pokryla fondánem, proto je krém tak trochu všude, ale je zde skvěle vidět, jak vysoký dort se dá udělat ze 2 korpusů. :)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 5. 2021 20:10
Dort jsem ještě pokryla fondánem, proto je krém tak trochu všude, ale je zde skvěle vidět, jak vysoký dort se dá udělat ze 2 korpusů. :)
uvařila 6. 5. 2021 20:10
Korpus byl vláčný a nadýchaný, super:)
Španělské ptáčky z vepřového masa: Aroma jim dodá pikantní hořčice, barvu tmavá jíška a na stole jsou do hodiny
Sladké nebe v hubě: Nejlepší kynuté koláčky, po kterých se jen zapráší!
Retro okénko: Cikánský krém se dělával jako levnější náhrada pařížské šlehačky. V dortech a moučnících skvěle funguje dodnes