uvařil 18. 4. 2012 16:02
masíčko s jarní cibulkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 18. 4. 2012 16:02
masíčko s jarní cibulkou
uvařil 18. 4. 2012 16:01
detail ugrilovaného závitku
uvařil 18. 4. 2012 16:01
detail závitku
uvařil 18. 4. 2012 16:00
Maso na grilu
uvařil 18. 4. 2012 15:59
marinování jehly v sáčku
uvařil 18. 4. 2012 14:27
Japonský grilovaný závitek
uvařil 18. 4. 2012 14:27
Detail na na špízu FireWire
uvařil 18. 4. 2012 14:27
Závitek FireWire jehle připravený pro marinování
Vyzkoušeli jsme za vás: Domácí salko je lepší a levnější než to kupované. Vyjde vás na 30 Kč!
Moravské zelí podle receptu od dědy voní kmínem, cibulí a špekem. Jeden krok se ale musí udělat jinak, radí šéfkuchař Honza
Na Matějskou jen s plnou peněženkou: Cukrová vata za 250 Kč, smažák za 185 Kč a perníkové srdce stojí 450 Kč