uvařila 22. 11. 2015 16:17
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 11. 2015 16:17
uvařila 22. 11. 2015 16:17
uvařila 22. 11. 2015 16:16
uvařila 22. 11. 2015 13:52
Rolované plněné knedlíky
uvařila 9. 10. 2014 14:00
uvařila 9. 10. 2014 14:00
uvařila 9. 10. 2014 14:00
uvařila 8. 10. 2014 14:31
Brambory s kotltou připravené k zabalení
uvařila 8. 10. 2014 14:31
Balíček s brambory a kotletou před pečením
uvařila 8. 10. 2014 14:31
Hotová kotleta
uvařila 28. 2. 2013 15:50
KOLÁČ PŘED VLOŽENÍM DO TROUBY
uvařila 28. 2. 2013 15:48
KYNOUCÍ TĚSTO
uvařila 28. 2. 2013 15:47
PORCE KOLÁČE
uvařila 1. 2. 2013 20:43
Pekáč se zapečenými bramborami
uvařila 1. 2. 2013 20:39
Brambory před zapečením
uvařila 1. 2. 2013 20:34
nakrájené okořeněné brambory
uvařila 1. 2. 2013 20:34
brambory s plátky slaniny a sýra
uvařila 1. 2. 2013 20:34
porce zapečených brambor
uvařila 1. 2. 2013 19:57
pirohy připravené k upečení
uvařila 1. 2. 2013 19:48
OCHUCENÁ SMĚS
uvařila 1. 2. 2013 19:42
Hotové pirohy
uvařila 1. 2. 2013 19:42
směs s kečupem a grilovacím kořením
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník