Cikánský řízek: Na povrchu křupavé a uvnitř šťavnaté placičky z kuřecího masa překvapí výraznou až lehce pikantní chutí
Křehký mřížkový koláč: Každé sousto se rozplyne na jazyku, když sáhnete po studeném máslu a těsto správně zpracujete
Pivní čokoládový dort podle Josefa Maršálka je krásně nadýchaný a s krémem ze žervé chutná fantasticky
Chemalda uvařil 16. 3. 2025 14:23 Kořeněná kachna se zázvorem a pomerančem ( nejen v PH ) 0 0 Zobrazit detail Stehýnko s kuskusem Okomentovat
7 foto „Je to piplačka, ale stojí to za to,“ říkají o výrobě „kresleného dortu“ cartoon cake amatérské, ale velmi šikovné cukrářky
Jak můžeme využít citrusy v kuchyni? Vylepší chuť omáček i polévek a hodí se také na smažené pokrmy nebo do rizota