Zbyly vám knedlíky? Tímto způsobem je ohřejete tak, že budou nadýchané a měkké a nikdo nepozná rozdíl
Slaninová pomazánka: Lahodné pohoštění jen ze čtyř surovin je hotové raz dva, výraznou chuť zařídí oblíbený sýr
chimena uvařila 11. 9. 2011 11:35 Kuřecí roláda s bramborovým knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
chimena uvařila 11. 9. 2011 11:35 Kuřecí roláda s bramborovým knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
chimena uvařila 11. 9. 2011 11:35 Kuřecí roláda s bramborovým knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na žemlovku podle porotců MasterChef Česko? Pečivo předem opečte a mléko smíchejte se smetanou, říkají šéfkuchaři
Těhotnej kuchař poradil, jak na nejlepší domácí hranolky z horkovzdušné fritézy: Dvě finty zaručí dokonalý výsledek
Sedm rad, jak snadno stáhnout sůl z polévky nebo omáčky. Poslouží nejen vývar a voda, ale také brambora, mléčné produkty či cukr