uvařil 13. 12. 2016 23:25
Originál receptu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 12. 2016 23:25
Originál receptu
uvařil 13. 12. 2016 23:25
Tento recept na žloutkové cukroví už má hodně přes 100 let! Znáte ho i vy?
uvařil 19. 2. 2016 14:44
Piškoty použijete i pro základ dortu
uvařil 19. 2. 2016 14:44
Jestliže dort zaujme po vyjmutí z ráfku pohledným vrstvením, netřeba ho již potírat šlehačkou, klidně přiznejte jeho nahou podstatu
uvařil 19. 2. 2016 14:44
K výrobě nepečeného dortu můžete použít také polomáčené jaffa piškoty
uvařil 16. 12. 2015 00:22
Bílek na polevu nešlehejte v tomto případě příliš, musí být spíše roztékavá!
uvařil 16. 12. 2015 00:21
Na pomoučeném válu z těsta vypracujte plát silný cca 4 mm, okraje okrojte kolečkem a celý rozdělte na proužky cca 10 x 2 cm
uvařil 16. 12. 2015 00:20
„Pařížanky“ jsou však výjimečné tím, že obsahují pouze bílky s cukrem a jemně strouhané mandle s přídavkem trochy mouky
uvařil 13. 12. 2015 17:50
Nemusíte se bát, že se tyto masové kotouče v průběhu tepelné úpravy a zejména při obracení rozpadnou. Udrží se pěkně vcelku!
uvařil 13. 12. 2015 17:50
3. Postupně po obvodu přikládejte rybí proužky proložené slaninou. Stočený biftek nakonec oviňte dalšími proužky slaniny
uvařil 13. 12. 2015 17:50
Aby se maso udrželo pěkně pohromadě, stáhněte každý biftek složeným delším proužkem alobalu
uvařil 1. 12. 2015 16:52
Dopředu naporcovaný dortík dozdobíte podle fantazie - jednotlivé řezy by ovšem měly připomínat vánoční stromeček
uvařil 1. 12. 2015 16:52
Je to dort, nebo perník? Obojí je správně!
uvařil 1. 12. 2015 16:52
Na řezu je dortík pěkně pruhovaný
uvařil 29. 8. 2015 18:14
Ingredience pro nakládané znojemské okurky
uvařil 29. 8. 2015 18:14
Do každé lahve přisypejte lžičku hořčičného semínka
uvařil 29. 8. 2015 18:14
Výhodou tohoto receptu je, že můžete zavařit jen tolik okurek, kolik právě sklidíte na zahrádce
uvařil 1. 8. 2015 10:47
Do vydlabaného „bříška“ hermelínu můžete naložit náplň vymíchanou z celé řady přísad podle vlastní chuti
uvařil 1. 8. 2015 10:47
Aby náplň měla říz, nezapomeňte na česnek
uvařil 1. 8. 2015 10:47
Hmotu ochuťte prolisovaným česnekem, nasekanou bazalkou a nakonec ji spojte jedním vejcem. Opět vše dobře promíchejte
uvařil 23. 7. 2015 12:00
Středně velké žampiónové hlavičky oloupejte a z jejich středů opatrně vykrojte zbytky nožek. Vzniknou tak mističky
uvařil 23. 7. 2015 12:00
Mističky neplňte příliš, po obvodu ponechte trochu místa. Do středu vtlačte po půlce rajčátka, jež obtočíte sardelkou
uvařil 23. 7. 2015 12:00
Sýrem plněné žampionové košíčky chuťově obzvláštní proužky sardelek
uvařil 21. 7. 2015 13:36
Zchladlý korpus vložte zpět do formy obložené uvnitř pruhem sinější fólie a rozetřete na něj vymíchanou náplň
Květák, jak ho možná neznáte: Připravíte z něj skvělou pizzu nebo dokonce kapučíno!
Připravte si ta nejlepší sušená rajčata. Sušit je můžete nejen na slunci, ale i v sušičce a v troubě
Kucmoch s kapustou: Slaný bramborový koláč z Pojizeří krásně voní majoránkou a díky kapustě je hezky vláčný