Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Jamka uvařila 12. 10. 2014 10:55 Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak udělat z rajské omáčky polévku? Trochu ji naředit vhodným vývarem a pomocí bylinek podpořit její přirozenou chuť
Levné a zdravé domácí svačiny pro školáky: Sendvič za 13 Kč, mléčná rýže za 12 Kč a další variace, které nezruinují peněženku