uvařila 3. 6. 2017 19:31
Moje Ražnicí v zapékací misce s opékaným bramborem z fritovacího hrnce. Má to u nás v celé rodině opravdu velký úspěch. S pozdravem a přáním dobré chutě Jari Engelová. :-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 6. 2017 19:31
Moje Ražnicí v zapékací misce s opékaným bramborem z fritovacího hrnce. Má to u nás v celé rodině opravdu velký úspěch. S pozdravem a přáním dobré chutě Jari Engelová. :-)
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Výborný šťavnatý oběd připravíte na pánvičce i v troubě. Chutná teplý i studený
Retro vaření s Kristinou: Víte, jaká byla dělnická kuchyně za první republiky? Frčel koňský guláš!
Nevíte, jak využít zelí? Zkuste holubky! Plněné zelné listy chutnají skoro celé Evropě