Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Juvenalis uvařil 28. 7. 2013 11:07 Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Juvenalis uvařil 28. 7. 2013 11:03 Kuřecí řízky s česnekem a tymiánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Retro okénko: Kofola je český poklad mezi limonádami. Proč vznikla na příkaz vlády a nahradila Coca-Colu?