Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Kapří kost i zrnko čočky. Udusit se můžete rychle. První pomoc je přitom snadná, když víte, jak ji provést
Vánoční otevírací doba obchodů: Kde nakoupíte na Štědrý den či svátky a na co si dát pozor na Silvestra a Nový rok
kikinka95 uvařil 27. 7. 2012 17:17 Muffinky s kousky čokolády, polevou a ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
kikinka95 uvařil 27. 7. 2012 17:17 Muffinky s kousky čokolády, polevou a ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
kikinka95 uvařil 28. 1. 2012 14:19 Výborná buchta s kakaovou polevou a pudinkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
kikinka95 uvařil 28. 1. 2012 14:17 Výborná buchta s kakaovou polevou a pudinkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
RECEPT: Cukrář Josef Maršálek prozradil fígl, jak na to, aby vánočka zůstala déle vláčná. Trik je v jedné surovině