Kopřivová jícha aneb Výluh z kopřivy: Zázračné hnojivo na keře i zeleninu funguje i jako postřik na mšice a je úplně zadarmo
Tajemství dokonalého vejce natvrdo: Důležitá je délka vaření i stáří vejce, na snadné oloupání existuje mnoho triků
Mrkvová hrnková bábovka s rozinkami a vlašskými ořechy je krásně vláčná, voní skořicí a zvládne ji i začátečník v pečení
Lenkaotto uvařil 18. 10. 2009 05:53 Bábovka Ing. Petr 0 0 Zobrazit detail různé řezy z jedné bábovky :) Okomentovat
Pečené placičky z květáku, šunky a sýru: Jednodušší verze smažené varianty je krásně šťavnatá i křupavá, na talíři je za chvíli
Jak na ty nejlepší bramborové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera se povedou na jedničku
Domácí rybí prsty jsou levnější a chutnější, než ty kupované. Křupavost jim dodá panko strouhanka nebo kukuřičné lupínky