uvařil 4. 11. 2011 18:54
fotky sice nic moc,ale je to opravdu dobré :-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 4. 11. 2011 18:54
fotky sice nic moc,ale je to opravdu dobré :-)
uvařil 4. 11. 2011 18:54
fotky sice nic moc,ale je to opravdu dobré :-)
uvařil 4. 11. 2011 18:54
fotky sice nic moc,ale je to opravdu dobré :-)
Co s přebytky po vánočním pečení? Vyrobte z nich kouzelné ozdoby na stromeček!
Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé
Reportáž ze Salabky: Tatarák s fermentovaným česnekem a pravým zlatem, dvě mini porce za 1800 Kč a šéfova dokonalá blamáž na konci